O nama

Članovi Aionova tima su stručnjaci za najrazličitija područja. Ali postoji nekoliko stvari koje su im zajedničke:

  1. prije svega, želja za postizanjem najveće moguće kvalitete u svemu što rade. Sami sebi postavljaju visoke ciljeve, vrijedno rade i dodatno se educiraju.
  2. visoko su obrazovani. Mnogi su i studirali na raznim fakultetima, mijenjali karijere, a krasi ih cjeloživotni entuzijazam za učenje novoga i ljubav prema jezicima.
  3. vole ljude, vole raditi u timu i dijeliti svoja znanja s drugima. Neprestano pružaju podršku jedni drugima, jer se svaki ipak posao ipak svodi na ljude.
  4. vole putovati, vole životinje, bave se različitim hobijima i sportovima, pa neki jedre, neki planinare, a neki vježbaju tai-chi i jogu. Sva svoja iskustva i znanja spajaju u kvalitetu svog rada u Aionu.


Pod Aionovim krovom je objedinjeno nekoliko desetljeća iskustva u međunarodnim komunikacijama, prevođenju, menadžmentu, konferencijama, pisanju. Naš razvoj nastavljamo praćenjem novosti na tržištu u raznim industrijama, radom s ljudima različitih znanja i specijalizacija. Unutar kompanije organiziramo seminare radi ujednačavanja prakse i rasta naših djelatnika. Sva ta svoja iskustva, znanja i osobna postignuća unose u svoj posao.

U Aionu promičemo međusobno poštovanje, slavimo tuđa dostignuća i veselimo se tuđim uspjesima. A to sve prenosimo i na naše klijente i njihovo poslovanje. Pridružite nam se u našim stremljenima. Dobrodošli ste!

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin