Zlatni standard kvalitete

Upravljanje kvalitetom

Ne morate se zamarati onime što je potrebno da biste primili točno onakav dokument kakav vam treba, opušteno otvorili svoju vrhunski organiziranu konferenciju ili se pokazali u najboljem svjetlu prikazujući video s pitkim i razumljivim titlovima. Aion je usavršavao postupke upravljanja kvalitetom tijekom više od tri desetljeća rada da biste mogli nesmetano obavljati svoj posao uz podršku vrhunskih profesionalaca. Kada je to potrebno, dodatno ćemo se uskladiti s procesima klijenata primjenjujući dodatne razine upravljanja i kontrole kvalitete.


Stručnost

Vrhunski stručnjaci zaista postoje, a mi ih čuvamo kao svoje najveće blago. Aionove temelje čine tri desetljeća iskustva u prevođenju, menadžmentu i međunarodnim odnosima, čime se osigurava najviša kvalitetu usluga i proizvoda. Visoka razina naše stručnosti prepoznata je kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, a u naše dugogodišnje klijente ubrajaju se i brojne svjetske korporacije, institucije Europske unije i Ujedinjenih naroda, vlade i ostala tijela izvršne vlasti pojedinih država, organizatori konferencija i pojedinci. Naši suradnici pomno su odabrani jer samo kvalificirani stručnjaci mogu raditi na projektima klijenata.


Rokovi

Pošaljite dokumente klijentima opušteno i na vrijeme, bezbrižno dočekajte svoje suradnike i goste te sigurno plovite međunarodnim vodama. Cijenimo svoje klijente i njihov rad. U svakodnevnom poslu, Aion vam je na dohvat ruke kao vaš prevoditeljski odjel ili odjel za organizaciju konferencija, danju i noću, radnim danom i blagdanom. Uz naš sustav upravljanja kvalitetom, Aion Desk prati rokove klijenata, dok istovremeno nadgleda kvalitetno obavljanje svakog posla, isporučenog dokumenta ili prijevoda.


Globalna komunikacija

Oslonite se na kompetencije naših vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u globalnim komunikacijama. Prevode najrazličitije jezike, organizirali su najraznolikije konferencije, radili s najraznovrsnijim dokumentima. Dopustite da vas s lakoćom provedu kroz najzahtjevnije međunarodne situacije. Pritom poznaju različite kulture, svakodnevno su u kontaktu s ljudima iz različitih dijelova svijeta te vole putovati. Uvijek su nam u fokusu ljudi, neovisno o tome radi li se o prinčevima i princezama, predsjednicima ili studentima. Povremeno znamo iznenaditi i zgodnim vicem iz neke egzotične zemlje.


Aion ISO 9001

KAKO IZGLEDA PROCES NARUČIVANJA I ISPORUKE PRIJEVODA

  1. Pošaljite nam tekst ili dokument. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
     
  2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnih prevoditelja i lektora koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.
     
  3. Prevedeni tekst ili dokument bit će isporučen na dogovoreni način i u željenom roku.

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin