Simultano usmeno prevođenje

Predstavite se u najboljem izdanju na međunarodnoj konferenciji s timom iskusnih stručnjaka za usmeno prevođenje. Članovi Aionova tima za usmeno prevođenje su prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom s mnogobrojnih domaćih i međunarodnih konferencija na najvišoj razini – od prijevoda za tijela EU, UN, međunarodne organizacije, razne vlade, do kompanija, stručnih konferencija i manjih sastanaka. S lakoćom će vas provesti kroz najzahtjevnija višejezična događanja, bez obzira radi li se o prijevodu s engleskog na hrvatski, ruskog na albanski ili njemačkog na francuski.


Aionovi stručnjaci poznaju različite kulture, svakodnevno su u kontaktu s ljudima iz različitih dijelova svijeta, i vole putovati. Suvereno vladaju vokabularom traženih jezika, što uključuje stručnu terminologiju, ali i narječja, sleng, idiome i kolokvijalizme. Stoga s potpunim razumijevanjem i precizno prenose značenje govornikovih riječi i poruka s jednog jezika na drugi.


Usmeno prevođenje je vrlo zahtjevna forma prevođenja, koja od prevoditelja traži izrazitu elokventnost, artikuliranost, brzinu i preciznost razmišljanja, naglašenu dikciju i detaljnu pripremljenost, i povrh toga zavidnu razinu iskustva i znanja o konkretnoj stručnoj temi. Kvalifikacije i stručnost članova Aionova tima pomno su provjerene prije njihova rada za Aion ili usavršavane u radu s iskusnim Aionovim stručnjacima. Svi naši prevoditelji spadaju u najvišu prevoditeljsku klasu!

Kako izgleda proces naručivanja simultanog prevođenja:

1. Pošaljite nam opis konferencije i tražene jezične kombinacije. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.

 

2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim Aionovih stručnjaka koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.

 

3. Prevoditeljima će u pripremi pomoći materijali koji ćete im poslati.

 

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin