Automobilska industrija

U zemlji u kojoj stoluju najbrži električni automobili na svijetu, Aion je logičan je spoj iskusnih prevoditelja automobilske industrije i najnovijih znanja. Već godinama prevodimo i pratimo razvoj najsofisticiranijih automobilskih sustava i veselimo se iznalaženjima jezičnih rješenja za električne automobile i autonomnu vožnju. Uz kvalitetan automobil pristaje i kvalitetan prijevod.

  • Naš tim visokokvalificiranih lingvista ima dugogodišnje iskustvo u prevođenju tehničke dokumentacije, brošura, specifikacija i svih ostalih pisanih materijala iz automobilske industrije. Naši stručnjaci dobro poznaju unutrašnjost i vanjštinu automobila, poznaju njegove sustave i dijelove, skrivene kutke za pohranu, motore, podvozja, sigurnosnu opremu kao i funkcije zabave i informiranja. Već godinama prevode internetske stranice, tehničku dokumentaciju, brošure, specifikacije i sve ostale materijale automobilske industrije. Njihovo znanje raste zajedno s razvojem novih sustava.

 

Zlatni standard kvalitete prijevoda

Za postizanje najviše moguće razine kvalitete i preciznosti, prijevodi u Aionu prolaze minimalno kroz dvostupanjski postupak– prijevod te lektura i redaktura. Po potrebi, na tekstovima radi interdisciplinarni tim, s dodatnom lekturom i redakturom, kao i lekturom izvornih govornika ili stručnjaka za određeni sektor.

Uz konzultacije s klijentima, izrađujemo svoje terminološke rječnike stručnih izraza koje upotrebljava pojedini klijent ili određena industrija. Time ubrzavamo postupak izrade kvalitetnih prijevoda te postižemo ujednačenu i prikladnu upotrebu terminologije.

 

Kako izgleda proces naručivanja i isporuke prijevoda:

  1. Pošaljite nam tekst ili dokument. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
  2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnih prevoditelja koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.
     
  3. Prevedeni tekst ili dokument bit će isporučen na dogovoreni način i u željenom roku.

 

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin