Poslovna komunikacija

Poznavanje različitih jezika osnovni je preduvjet suvremene međunarodne komunikacije. I vama je često potrebna stručna terminologije na stranom jeziku, zbog čega ćete samouvjereno vladati međunarodnim komunikacijama.

Naši stručnjaci ponudit će vam rješenje s kojim će vaš uspjeh biti potpuniji, karijera blistavija, a vaše originalne zamisli savršeno shvaćene i prihvaćene. Možda vam je potrebno poznavanje financijske ili pravne terminologije? Dospjet ćete u sigurne ruke profesora traženog stranog jezika, dodatnih stručnih znanja sukladno vašim specifičnim potrebama, i/ili izvornog govornika.

  • Povedite i kolege da vam bude izazovnije, jer rad se odvija u malim grupama, ali u potpunosti na stranom jeziku. Zbog vašeg poslovnog napretka!

Iz istog razloga na tečaju ćemo s vama razraditi konkretne poslovne situacije, poput održavanja prezentacija, vođenja sastanaka, suverenog pregovaranja, suptilnog lobiranja, debatnih tehnika i prikladnog poslovnog komuniciranja.

  • Cjelokupan program prilagođen je vašim realnim potrebama, interesima, ciljevima, slobodnom vremenu, dinamici učenja i mogućnostima.

Suvereno nastupite na javnom događanju: naši stručnjaci će vam pomoći u usavršavanju vještina komunikacije. A uz izradu prezentacije, Aionovi iskusni komunikacijski stručnjaci pomoći će vam da savladate vještine predstavljanja vaše teme i prezentacije na većem događanju. Naučit će vas kako da postignete potreban zen za prezentaciju, i što da radite s rukama, nogama i očima. I kako da vam mikrofon postane najbolji prijatelj. Stvari nekad mogu biti tako jednostavne, a vi ste upravo zaradili slobodan vikend prije prezentacije. I nama se to ponekad događa. Razumijemo vas, savršeno.

Prijavite se za tečaj poslovne komunikacije

Kako izgleda proces naručivanja tečaja stranog jezika

  1. Pošaljite nam opis vaših potreba. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
  2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam profesora traženog jezika ili visokostručnog jezičnog savjetnika, koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama.
  3. Tečaj se održava sukladno vašim željama, mogućnostima i slobodnim terminima.

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin