Javna nabava

Prijevodi za postupke javne nabave moraju biti brzi i točni. Oslonite se na iskustvo Aionovih stručnjaka, u mnogobrojnim industrijama i bez obzira na kratak rok. Javna nabava jedna je od Aionovih jedinstvenih ponuda, jer naše poznavanje međunarodnog poslovnog svijeta prelazi granice uobičajenog. Aionovi iskusni lingvisti obavit će posao rutinom iskusnog profesionalca, a vi ćete svoju ponudu predati na vrijeme.

Europska unija proširila je horizonte svih naših kompanija: sada smo punopravni članovi Europske unije i svi imamo mogućnost sudjelovanja na natječajima i pozivima za javnu nabavu i u drugim državama članicama. Ali da biste se ravnopravno nosili s konkurencijom, nije vam dovoljna samo kvaliteta i cijena, već i tender pripremljen na jeziku naručitelja, prilagođen njegovom pravnom i poslovnom sustavu i kulturi.

Aionovi stručnjaci vam nude siguran oslonac i bez obzira kada je rok: svoju ćete ponudu predati na vrijeme. A bit će kvalitetna, točna, precizna i primjereno lokalizirana, baš kao da ju je izradio vaš odjel za prevođenje. Sastavite svoju ponudu, predajte ju na vrijeme, znajući da ste učinili najbolje odabravši Aion za prijevod.

 

Kako izgleda proces naručivanja i isporuke prijevoda iz područja javne nabave

  1. Kontaktirajte nas telefonom ili e-poštom, ili nam pošaljite svoje dokumente za prijevod, u papirnatom ili skeniranom obliku, te naznačite ciljani jezik i rok isporuke. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
     
  2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam sudskog tumača koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.
     
  3. Ovjereni prijevod sudskog tumača bit će isporučen na dogovoreni način i u željenom roku.

 

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin