Turizam

U zemlji s bogatom i dugom turističkom tradicijom, izrasla je i Aionova stručnost za prijevode iz područja turizma, uz Aionove vrhunske poznavatelje različitih zemalja, kultura i jezika. Upoznali su svoju zemlju, ali i mnoge svjetske zemlje. Osim što su vrsni lingvisti, Aionovi prevoditelji poznaju mnoštvo raznih aspekata turizma, neki od njih su stjecali iskustva kao turistički vodiči, ili radom u turističkim agencijama. Ali zajedničko im je da vole putovati, da su i sami bili turisti, da su otvorenih očiju upijali mnogobrojna znanja iz ove specifične industrije.

Dobro poznaju detalje i kongresnog i lječilišnog turizma, ruralnog ili primorskog, i to na različitim jezicima. Pri tom će vam savjetovati korištenje određene terminologije, usmeno prevoditi za vaše poslovne partnere, a poseban tim će vam pomoći u organizaciji međunarodnih poslovnih konferencija i sastanaka.

Bilo da pružate usluge smještaja, prehrane, turističkih vodiča, prijevoza, izleta, ili druge turističke usluge, oslonite se na Aionove profesionalce koji razumiju vaš posao i vaše zahtjeve. Dobra komunikacija je ključ međunarodnog uspjeha. Prikažite se u najboljem svjetlu uz Aionove prijevode, jer vaši gosti zaslužuju najkvalitetniju komunikaciju. 

Aionovi stručnjaci prepoznat će vaše potrebe, način komunikacije i vašu ciljanu publiku, uobličit će ton izražavanja, te će se uskladiti s vašom terminologijom ili vam predložiti njezina poboljšanja. Znat će koja je razlika između britanskog i američkog engleskog, austrijskog i njemačkog, portugalskog i brazilskog. Razumijemo brojna lokalna govorna područja. I to savršeno.

Zablistajte sa svojom stručno oblikovanom objavom za medije, osvojite svoju publiku ciljanom komunikacijom i istaknite se među drugima. Volimo to što radimo. Razumijemo vas. Savršeno.

Kako izgleda proces naručivanja i isporuke prijevoda:

  1.  Pošaljite nam tekst ili dokument. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
  2.  Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnih prevoditelja koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.
     
  3.  Prevedeni tekst ili dokument bit će isporučen na dogovoreni način i u željenom roku.

 

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin