Konferencijsko prevođenje i organizacija

Uživajte u 360º konferencije

Prepustite se Aionovim stručnjacima koji poznaju konferencije i iznutra i izvana, svih 360°. Posvetite se sadržaju konferencija, njihovom nesmetanom odvijanju i sudionicima, znajući da imate podršku vrhunskih profesionalaca. Prikažite se u najboljem svjetlu na savršenoj lokaciji, u prikladnom prostoru, s vrhunskom tehničkom podrškom.

Uspjeh pojedinog poslovnog događaja spoj je mnoštva detalja, a Aionovi stručnjaci znaju kako objediniti te detalje u skladan event. Sukladno vašim potrebama, pomoći će vam u odabiru savršene lokacije koja odgovara vašim zahtjevima, bilo da organizirate manje događanje, međunarodnu konferenciju ili VIP sastanak. Predložit će vam restorane i catering s vrhunskim delicijama po vašem odabiru. Pobrinut će se za cjelokupnu organizaciju samog događaja, uključujući smještaj, logističku i tehničku podršku, kao i usluge prevođenja.

Tim Aionovih iskusnih profesionalaca pomoći će vam da upoznate sudionike s lokalnim znamenitostima i gastronomijom, prevezete ih od zračne luke do hotela sa stilom, osigurate vrhunski zvuk i prezentacije. Povrh svega, Aionovi prevoditelji će vam osigurati tečnu komunikaciju između sudionika iz različitih zemalja, bilo prevodeći simultano u kabinama najnovije generacije, ili konsekutivnim prijevodom tijekom sastanka. Odaberite cijeli paket usluga na jednom mjestu, kod profesionalaca, i predstavite se svojim kolegama i gostima u najboljem svjetlu!

 

• Aionovi stručnjaci su tijekom dugogodišnjeg iskustva razvili interne alate za upravljanje konferencijama. U nastavku je pregled dijela aktivnosti koje su potrebne tijekom konferencija. Ali uštedite svoje vrijeme i kontaktirajte nas za više pojedinosti i savjetovanje. Dobrodošli ste u svako doba.

 

Savjetovanje o odabiru najbolje lokacije

Oslonite se na naše iskusne stručnjake koji će vam pružiti pomoć u odabiru primjerene lokacije za konferenciju ili sastanak. Tijekom izrade prijedloga uzet će u obzir razinu vaše konferencije, profil sudionika, godišnje doba, i još mnogo toga. Već godinama rade s raznim hotelima, a majstori su za pronalaženje savršenih dvorana za konferencije, prostora za sastanke, ili nepoznatih lokacija. Zatražite konzultacije s članovima Aionova tima, koji poznaju 360° konferencija.


Opremanje konferencijskih ureda

Obratite nam se radi organizacije konferencijskog ureda sa svom pripadajućom opremom, od printera i skenera do stolova i svjetiljki za rad.


Organizacija transfera

Omogućite svojim gostima osjećaj raskošne dobrodošlice u ugodnom vozilu s ljubaznim vozačem, točno na vrijeme.


Organizacija izleta

Povedite svoje goste u slobodno vrijeme na zadivljujuće izlete koje će još dugo pamtiti. Aionovi iskusni stručnjaci pomoći će vam u odabiru lokacija za posjet u slobodno vrijeme, organizirat će turističke vodiče, skippere, pokazati vam skrivene kontinentalne i pomorske destinacije, još neutabane staze uz rijeke i vinske ceste. Vaši gosti zaslužuju samo najbolje! A mi vas razumijemo. Savršeno.


Gurmanski užici

Volimo misliti da smo foodies, pa smo stalno u potrazi za vrhunskom hranom, ali i ukusnim usputnim zalogajima, vrhunskom uslugom i kreativnim kuharima. Aionovi stručnjaci pomoći će vam u odabiru vrhunskog restorana ili catering, jer se želite predstaviti se svojim kolegama i gostima u najboljem svjetlu. Poznajemo i međunarodnu i lokalnu gastronomiju, te dopustite da vam Aionov tim pomogne s prijedlogom jelovnika. Pri tom, predložit će vam i male zalogaje tijekom konferencije, ili voće i oblizeke tijekom stanke za kavu. Međunarodni gosti uvijek su oduševljeni najnovijim spojevima tradicionalne i suremene gastronomije, ali oslonite se na Aionove iskusne profesionalce i da vam predlože potpuno domaću kuhinju prilagođenu međunarodnoj sceni. Činimo sve da vaši gosti uvijek budu zadovoljni, a ljubav još uvijek ulazi kroz želudac.

Kako izgleda proces naručivanja:

  1. Pošaljite nam opis vaših potreba. Jednostavno je: opišite svoje događanje, navedite njegovo vrijeme, koji jezici su potrebni i koja je tema. Ako vam je potrebna oprema za konferencijsko prevođenje i konferenciju, opišite konferenciju: npr. broj sudionika, mjesto održavanja, itd.
  2. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
     
  3. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnjaka koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin