Simultano prevođenje putem interneta

Izađite hrabro u svijet virtualnih konferencija uz pomoć iskusnih Aionovih Digital Stage Managera (DSM), koji će vam pomoći u odabiru najprikladnije aplikacije za konferenciju putem interneta, slanju pozivnica, a povrh svega će biti neprimjetna pomoć moderatoru i prevoditeljima u tehničkom upravljanju aplikacijom tijekom konferencije.

  • Aionovi DSM-ovi imaju tehnička znanja i vještine koji su stekli radom za međunarodne organizacije, vlade, ministarstva i kompanije.

Pri tom, u radu se koriste s više jezika, što će održati dobru razinu međunarodne komunikacije i pridonijeti poboljšanju kvalitete zvuka i slike. S vašim sudionicima će komunicirati i na hrvatskom, engleskom, njemačkom, makedonskom, francuskom, talijanskom, i mnogim drugim jezicima. A vaš je jedini zadatak da im date parametre konferencije: kada se održava, na kojem jeziku i s koliko sudionika. I opušteno dočekajte početak događanja.

 

Kako naručiti internetsku konferenciju

1. Pošaljite opis vaših potreba za konferenciju putem interneta (vrijeme, broj sudionika, traženi jezici). Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.

2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnjaka koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.

3. U suradnji s vama ćemo odrediti najbolju aplikaciju za vašu konferenciju, te vam proslijediti pozivnicu za slanje sudionicima.

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin