Brodogradnja

Aion potječe iz zemlje mora s više od tisuću otoka, rijeka i jezera, a brodogradnja u Hrvatskoj postoji stoljećima. Jeste li znali da je Dubrovačka republika prva na svijetu uvela propise za pomorstvo? Oslonite se na lingvističko iskustvo i znanje brodogradnje Aionovih stručnjaka, jer vaša stručna dokumentacija zaslužuje stručni prijevod. Neki od Aionovih stručnjaka su inženjeri, a neki pasionirani jedriličari.

  • Naš tim visokokvalificiranih lingvista ima dugogodišnje iskustvo u prevođenju tehničke dokumentacije, propisa, certifikata, specifikacija i svih ostalih pisanih materijala iz brodograđevne industrije. Naši stručnjaci poznaju sve dijelove broda između pramca i krme, a naročito ih veseli prijevod dijelova brodskih strojeva! Vaš prijevod bit će usklađen s važećim međunarodnim normama.

Uz konzultacije s klijentima, izrađujemo svoje terminološke rječnike stručnih izraza koje upotrebljava pojedini klijent ili određena industrija. Time ubrzavamo postupak izrade kvalitetnih prijevoda te postižemo ujednačenu i primjerenu upotrebu terminologije.

Kako izgleda proces naručivanja i isporuke prijevoda

  1. Pošaljite nam tekst ili dokument. Voditelj projekata utvrđuje vaše specifične potrebe i dogovara uvjete suradnje. Ako je potrebno, priprema i šalje ponudu.
     
  2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnih prevoditelja koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama.
     
  3. Prevedeni tekst ili dokument bit će isporučen na dogovoreni način i u željenom roku.

 

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin