Oprema za konferencijsko prevođenje

Uživajte u svojem slobodnom vremenu te prepustite Aionovim stručnjacima da vam izrade cjelovito tehničko rješenje za konferenciju.  Objedinite simultano prevođenje s vrhunskom opremom za konferencijsko prevođenje. Tim Aionovih iskusnih tehničara s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom pomoći će vam u odabiru najbolje opreme za simultano prevođenje, ali i savršeno ugoditi jačinu zvuka, rasporediti mikrofone, a uz to savjetovati klijente o najboljim tehničkim rješenjima.

Ako je potrebno, pomoći će vam i u odabiru opreme za multimediju koja može zatrebati na konferencijama – zaslone, projektore, razne matrice, video scalere, plazma ekrane, kamere, kao i sustave za audio/video snimanje, te videokonferencije  simultano prevođenje putem interneta. Majstori za scenu ponudit će vrhunsko rješenje za osvjetljenje, pomoći vam u odabiru optimalnog rasporeda mikrofona, a stručnjaci za zvuk će tijekom događanja pratiti tehničku izvedbu.

Oslonite se na pomno probrane Aionove tehničare s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, koji će se neprimjetno uklopiti u organizaciju konferencije. Razina opreme koju nudimo u skladu je s najvišim tržišnim standardima.

 


 

Tehnička oprema za internetske konferencije

 

Prepustite se u ruke Aionovih iskusnih profesionalaca ako želite održati međunarodnu konferenciju ili sastanak iz svoje sobe ili svog grada. Naši stručnjaci pomoći će vam u odabiru optimalne platforme, provjerit će vaše internetske veze i savjetovati vas o dodatnoj opremi za postizanje najbolje moguće kvalitete zvuka i slike, poput profesionalnih kamera i mikrofona.

 

Izađite hrabro u svijet internetskih konferencija uz pomoć iskusnih Aionovih stručnjaka, koji će vam pomoći i u slanju pozivnica, a povrh svega će biti neprimjetna pomoć moderatoru u tehničkom upravljanju aplikacijom tijekom konferencije. Ako je potrebno, savjetovat će vas o opcijama prevođenja i pomoći vam s prikazivanjem prezentacija. Uz iskusno tehničko osoblje, oslonite se i na vrhunsku kvalitetu Aionovih prevoditelja. Jer vaši sudionici zaslužuju najbolje.

 

Ako želite organizirati hibridnu konferenciju, na kojoj se dio programa odvija u dvorani a dio putem interneta, Aionovi tehničari pomoći će vam u odabiru optimalne opreme za vaše događanje, ovisno o broju sudionika na lokaciji i na internetu. Aionov tim uključuje i iskusne dizajnere koji će vam ponuditi različite vrste uređenja fizičkog prostora, scene za prikaz na internetu, kao i pomoći u izradi prezentacija i ostalih materijala.

 

Zašto Aion?

 

Aionovi tehničari imaju iskustvo i vještine koji su stekli radom za institucije EU, razne međunarodne organizacije i kompanije, vlade i ministarstva. Pri tom, u radu se koriste s više jezika, što će održati dobru razinu međunarodne komunikacije i pridonijeti poboljšanju sporazumijevanja tijekom konferencije. A vaš je jedini zadatak da im date parametre konferencije: kada se održava, na kojem jeziku i s koliko sudionika. I opušteno dočekate početak događanja.

 

Naručite opremu za konferencijsko prevođenje

Kako izgleda proces naručivanja i isporuke opreme za konferencijsko prevođenje

  1. Voditelj projekata prima vaš dokument za prijevod, u papirnatom ili skeniranom obliku. Priprema i šalje ponudu te dogovara uvjete suradnje.
  2. Po prihvaćanju ponude dodjeljujemo vam tim stručnih prevoditelja i lektora koji najbolje odgovara upravo vašim potrebama i traženoj jezičnoj kombinaciji. Imaju iskustvo s prijevodima iz područja poljoprivrede, šumarstva i ribarstva.
  3. Tijekom procesa prevođenja pratimo Aionov Zlatni standard kvalitete da bismo bili sigurni da će prijevod biti na najvišoj razini kvalitete i isporučen u željenom roku.

Hvala klijentima na povjerenju

AmCham
Ater
Baltic Workboats
CILC
Cisco
Colliers
Croatia osiguranje
CRS
Dva arhitekta
FIAPP
GIZ
HAC
HDL
HOMO
Hotel International
HUOJ
HUPFAS
IBF
IPSOS
IUCN
Johnson&Johnson
Klasik TV
Muzej Mimara
Nivogradnja
Hotel Panorama
Poliklinika Medikol
Pravosudna akademija
Roche
TBS tvornica betonskih stupova
Teknoxgroup CAT
Transparency international
Vaillant
Volvo

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Nazovite nas

WhatsApp

Viber

facebook linkedin